Wie zijn we?

Marcelis | Smart Office - Exellent IT

Wie zijn we?

Marcelis Smart Office staat voor ontzorging van elk kantoor, een slim en efficiënt kantoorbeheer, interactief vergaderen , computers, informatica, stijlvolle en innovatieve kantoorinrichting. Wij voorzien totaal oplossingen op maat van uw bedrijf, thuiskantoor of werkplek.

Vandaag de dag kan geen enkele organisatie of zelfstandige onderneming – hoe groot of klein dan ook – zonder computers en informatica.

Met een ruime ervaring in het verkopen, installeren en herstellen van laptops, desktop computers, tablets, interactieve whiteboarden, projectoren, kopieermachines, faxapparaten, snijmachines, beletteringstoestellen, lamineerapparaten en multifunctionele printers vormt Marcelis aldus uw geschikte partner voor al uw afdruk-, scanning- en archiveringstaken. Verder komen vanzelfsprekend ook kleinere machines aan bod, van papierversnipperaar tot rekenmachine.

Homepagina van Marcelis

Anker

[]

Clevertouch Marcelis

Nood aan een interactieve presentatie?

Marcelis nv biedt uw bedrijf/organisatie als partner van Specktron, Clevertouch, Vivitek, Legamaster verschillende formaten van interactieve LED Displays aan.

De technologie staat niet stil, bedrijven en scholen zijn steeds op zoek naar efficiëntere en sterkere media voor hun bedrijfs/Lesactiviteiten en het realiseren van doelstellingen. Daarom stellen wij met trots onze interactieve whiteboards en ledschermen voor.

Whiteboarden en Ledschermen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en voor elk budget. Wij zijn officieel  partner van CleverTouch, Specktron, Newline, Legamaster, Vivitek, Optoma, Epson en Casio.

Meer info

Anker

[]

Dienst na verkoop - Technische dienst

Een eigen technische dienst bij Marcelis in Halle verzorgt de installatie en herstelling van zowel tablet, laptop, computer, printer, kopieer- en andere kantoormachines.

Marcelis NV - Smart Office Exellent It

Louis Theunckensstraat 8 -     Poststraat 26 (ingang parking)

1500 Halle

computer@marcelis.be - 02/261 08 88

Online ondersteuning aanvragen

Anker

[]